Wanneer kinderen ouder worden doen zij niets liever dan in de huid van volwassen kruipen. Het spelen met poppen is van oudsher een bezigheid die bij kinderen heel erg populair is. Ze kunnen er hun creativiteit in kwijt en ‘oefenen’ met samen spelen en communiceren. Prachtige houten poppenhuizen en poppenwagens stimuleren dit spel en bieden uren speelplezier.

Een Poppenhuis Kopen

Een poppenhuis  is een plezier voor lange tijd. Zelfs wanneer kinderen ouder worden zullen zij er geen afstand van doen. Kies daarom voor een poppenhuis van goede kwaliteit. Je hebt er in de vorm van een boerderij of in de vorm van een kasteel of prachtig landhuis. De details zijn mooi uitgewerkt en het materiaal van duurzame kwaliteit.

Afhankelijk van de stijl die je kiest heb je huizen waarvan de vensters op en dicht gaan, een realistisch garage met poort, soms zelfs een lift die werkelijk op en neer gaat. Hoe ‘echter’ de details, des te meer speelplezier.

Ben je een beetje handig? Overweeg dan te investeren in een zelfbouwpakket. Kinderen kunnen net zo veel plezier beleven aan het in elkaar zetten als aan het spelen zelf. Met de nodig hulp wordt het een ervaring die ze nooit meer zullen vergeten.

Kijk hier voor inspiratie:
http://www.hometipsworld.com/the-top-16-free-dollhouse-plans-tutorials.html

https://www.buzzfeed.com/morganshanahan/dollhouses-that-will-make-you-want-to-be-a-tiny-doll?utm_term=.qeoYY8E9v#.foz77b8WL

Er zijn verschillende grote merken die prachtige poppenhuizen leveren. Denk daarbij aan Kidkraft, Melissa and Doug  of ToysRus. Kom langs bij ons in de winkel om het mooiste poppenhuis uit te kiezen.

Een Poppenwagen Kopen

Een poppenwagen gaat daar waar je kind gaat. Van de woonkamer naar de keuken, van de speelkamer naar de tuin. Zelfs gaan wandelen wordt een plezier als je kind zelf een poppenwagen kan verder duwen. Een houten poppenwagen is dan ook het perfecte cadeau van zo gauw je kind zelf kan lopen.

Ook een poppenwagen kan je zelf in elkaar steken als je wat handig bent. Kijk eens naar de video op deze website.  Je zal verbaasd zijn van wat je zoal kan maken van hout. Of kom eens langs bij BetjeHoutenspeelgoed en bekijk ons aanbod van nieuwe en tweedehandse, unieke stukken.